loading...
آموزش وبلاگنویسی
مهیار یوسفیان بازدید : 68 جمعه 15 شهریور 1392 نظرات (0)

درباره اساس گوگل بدانيد

جستجوى اساسى

براى وارد كردن يك پرس و جو در گوگل، فقط كافيست تا كلمات تشريحى خود را ورودى گوگل وارد كرده و بعد كليد 'enter' را بزنيد (يا برروى دكمه Search -- جستجو كليك كنيد).

گوگل از پيچيده ترين تكنيكهاى هماهنگى-متون براى پيدا كردن صفحاتى كه مربوط به جستوى سما هستند استفاده ميكند. براى نمونه، وقتى گوگل صفحه اى را تجزيه و تحليل ميكند، گوگل به صفحاتى كه به آن صفحه نيز لينك هستند نگاه ميكند تا ببيند كه شايد آن صفحات هم درخور با جستوى شما باشند. گوگل همچنين صفحاتى كه را كه موضوعى ارتباطى با موضوع جستجوى شما دارند را براى شما ترجيح ميدهد.


خودكار "و" پرس و جوها

گوگل فقط صفحاتى را بر ميگردند كه اين صفحات شامل تمام موضوعات جستجوى شما ميباشد. در آنجا لازم نيست كه از "and" بين موضوعات خود استفاده كنيد. براى محدود كردن نتايج، بهتر است تا موضوعات خود را دقيقتر و بيشتر بنويسيد.


Stop Words

گوگل كلمات و كاراكترهاى متعارف را ناديده ميگيرد. گوگل همچنين كلماتى مانند "http" and ".com," را به طور خودكار در نظر نميگيرد.، چون اين كلمات كلمات متعارفى هستند كه به ندرت نتايج را محدود ميكنند و فقط باعث كندى سرعت ميشوند.

از "+" براى قطع كلمات در جستجوى خود استفاده كنيد. مطمين شويد كه فاصله اى (space) را قبل از "+" بگذاريد. [شما همچنين ميتوانيد علامت "+" را در غبارات جستجوى خود استفاده كنيد.]


موضوعات جستجوى خود را در زمينه ببينيد

هر نتيجه جستجوى گوگل محتوى يك يا چند صفحه وب منتخب است، كه نشاندهنده آنست كه چطور موضوعات شما در زمينه استفاده شده اند.


بند آوردن

براى فراهم سازى نتايج دقيق، گوگل از بند آوردن يا "wildcard" براى حمايت از جستجوهاى خود استفاده نميكند. براى مثال اگر شما "googl" را جستجو كنيد نتايج ارايه شونده شامل "googler" يا "googlin" نميشوند.


تلفظ يا بزرگ نويسى اهميت دارد؟

جستجوهاى گوگل حساس به حالت نوشتن (case sensitive)آنها نيست. تمامى كلمات بعد از ورود به حروف كوچك تبديل ميشوند. براى مثال اگر وارد كنيد "GOOGLE" يا "GoOgLe" به عنوان "google" شناخته ميشود.

جستجو در حالت استاندارد (default) گوگل حساس به نوع تلفظ يا علامتهاى تفكيكى نيست. اگر مثلا شما [Muenchen] و [München] را جستجو كنيد، به شما يك نتيجه ارايه ميشود. اگر شما ميخواهيد بين دو حالت و كلمه تبعيض قايل شويد، از علامت + در قبل موضوع استفاده كنيد مانند [+Muenchen] در مقابل با [+München].

. جستجو پيشرفته

شما را به صفحه اى كه شما را به محدود كردن جستجو قادر ميسازد لينك ميكند.



B. مشخصات و مزيتها (Preferences)

لينكها به صفحه اى كه شما را قادر ميسازد تا مشخصات و مزيتهاى جستجو (preferences) را مرتب كنيد، شامل تعداد نمايش نتايج در هر صفحه، زبان اينترفيس، و استفاده از فيلتر جستجو مطمئن است.


Language Tools.C

Tools for setting language preferences for pages to be searched, interface language and translation of results


D. راهنمائی هاى جستجو

شما را به اطلاعاتى كه به شما كمك ميكند تا جستجوى خود را مثمر تر سازيد لينك ميكند. اين موضوع به شما ميگويد كه گوگل چه تفاوتها و خصوصياتى نسبت به ماشينهاى جستجوگر ديگرى دارد.


E. زﻣﻳﻨﻪ جستجو

براى وارد كردن پرس و جويى در گوگل، كافيست تا كلمات كليدى تشريحى خود را تايپ كرده، سپس بر روى كليد جستجو كليد كرده يا كليد enter را بزنيد.


F. دكمه جستجوى گوگل

كليك بر روى اين كليد به اين منظور است كه جستجوى ديگرى را انجام ميدهيد. همچنين شما ميتوانيد تا پرس و جوى ديگرى را با زدن كليد enter تاييد كنيد.


Tabs .G

Click the tab for the kind of search you want to conduct. Choose from a full web search, images only, Google Groups (Usenet discussion archive) or the Google Directory (the web organized into browsable categories)


H. مانع آمارى

اين خط جستجوى شما را توصيف ميكند و همچنين تعداد نتايج برگردانده را نشان ميدهد.


I. دسته بنديها

اگر اصطلاحات جستجوى شما همچنين در دايركتورى وب به چشم ميخورند، اين دسته بنديهاى پيشنهاد شده ممكن است كه به شما در پيدا كردن اطلاعات بيشتر در رابطه با پرس و جوى خود كمك كند. بر روى آنها كليك كنيد تا لينكهاى ديگرى را پيدا كنيد.


J. عنوان صفحه

اولين خطى كه به عنوان نتيجه نشان داده ميشود، عنوان صفحه پيدا شده است. بعضى وقتها بجاى عنوان، URL (آدرس) نشان داده ميشود، كه اين به معنى است كه صفحه پيدا شده عنوانى ندارد، يا گوگل تمام محتويات صفحه را به طور كامل فهرست نكرده است.


K. متن زير عنوان

اين متن منتخبى از صفحه نتيجه برگردانده شده از موضوع پرس و جو شما است. اين موضوعات برگزيده شده و انتخاب شده به شما اين امكان را ميدهد تا زمينه اى از موضوعات كه در صفحه هستند قبل از اينكه برروى آن كليك كنيد ببينيد.


L. توضيحات

اگر پرس و جوى جستجو شما در دايركتورى وب فهرست شده بود، توضيحات مولف نيز نشان داده ميشود.


M. دسته بندى

اگر سايتى توسط پرس و جو جستجو ى شما كه در دايركتوى وب فهرست شده بود پيدا شد، دسته بندى آن نيز در زير آن مشخص ميشود.


URL .N نتيجه

اين آدرس نتيجه يافته شده می باَشد.


O. اندازه

اين شماره انداز بخش متن صفحه پيدا شده است. اين براى سايتهايي كه هنوز ضميمه نشده اند موجود نميباشد.


P. ذﺨﻴﺭ شده

كليك برروى لينك cache شده شما را قادر ميسازد تا محتويات صفحه را به عنوان وقتى كه ما آنرا ضميمه كرده ايم ببينيد. اگر به هر دليلى، لينك نتيجه اصلى شما را به صفحه كنونى نبرد، شما ميتوانيد آن صفحه را از cache ما بازيافت كنيد تا اطلاعاتى كه ميخواهيد را بيبابيد. در نسخه cache شده، موضوع جستجوى شما برجسته است.


Q. صفحات مشابه

وقتى شما لينك صفحات مشابه را كليك ميكنيد، گوگل به طور خودكار صفحات مشابهى را كه در اينترنت موجودند و عمل جستجوى آنها همين نتيجه را بدست مياورند را كشف ميكند.


R. نتيجه برجسته

وقتى كه گوگل چند نتيجه را از يك وب سايت پيدا ميكند، بيشترين نتيجه اى كه در اول قرار ميگيرد مناسبترين نتيجه نسبت به موضوع شما است.


More Results.S

If there are more than two results from the same site, the remaining results can be accessed by clicking on "More results from..." link

تصحيح جستجويتان


راهنمائى های كلى

از زمانى كه گوگل فقط صفحات وبى را كه حاوى تمام كلمات موضوع شماست را برميگردند، تصحيح يا محدود كردن جستجو شما خيلى ساده است، چرا كه شما كافيست تا كلمات بيشترى را در مورد موضوع خود به جستجوى قبلى خود اضافه كنيد. با اضافه كردن كلمات بيشتر، نتيجه شما شامل زير مجموعه صحيحتر و دقيقتر خواهد بود.


منع کردن واژه ها

شما ميتوانيد تا كلمه اى را از جستجوى خود با گذاشتن علامت منفى ("-") در جلوى آن محروم كنيد. (مطمين شويد كه يك فاصله قبل از علامت منفى بدهيد.)


جسجوهاى عبارتى

در گوگل ميتوانيد تا با اضافه كردن علامت نقل قول، عبارتها / اصطلاحات را نيز جستجو كنيد. كلمان ميبايست داخل علامت نقل قول دوبل ("مانند اين!") باشند (مگر اينكه كلمات ويژه يا تركيبى باشند كه "+" لازم داشته باشند ).
قطعا كاراكترها در اين حالت به عنوان عبارات استفاده ميشوند. گوگل در اين حالت نقطه ها، مساويها، اسلشها و ... را به عنوان كاراكترهاى متصل عبارات تشخيص ميدهد.


محدود به Domain

بعضى از كلمات به همراه يك دونقطه برای گوگل معناى بخصوصى را دارند. يكى از اين كلمات عملگر site: است. اين كلمه به همرا آدرس دامين در جلوى آن باعث ميشود تا جستجوى شما فقط در دامين يا سايت معين شده باشد.


با دسته بندی جستجو کن

فهرست راهنمای گوگل (در directory.google.com ) راه آسانی را برای جستجو فراهم می کند. برای مثال اگر شما دارﻴﺪ برای «سمند» جستجو می ﮐﻨﻴﺪ، شما می تواﻨﻴﺪ با جستجو در دسته ادﺑﻴﺎﺖ> شاهنامه، فقط صفحه های مربوط به «سمند» را پيدا ﮐﻨﻴﺪ و صفحه های مربوط به خودرو سمند و یا هر معنی دﻴﮕﺭ سمند را نشان نمی دهد.

پژوهش در دسته مورد علاقه، به شما اجازه می دهد که نتيجه پژوهش را به صفحه های مناسب خود محدود ﮐﻨﻴﺪ.


جستجو پيشرفته

گاهی وقتها شما می تواﻧﻴﺪ با اضافه کردن واژه های بیشتر به واژه مورد پژوهش، نتيجه جستجو را محدودتر ﮐﻨﻴﺪ تا آن ﭼﻴﺰی را که می خواستید ﺑﮕﻴﺭيد. ولی گوگل ترفندهای مختلفی را برای جستجو دارد که به شما اجازه می دهد:

پژوهش را به صفحه های سایت داده شده ای محدود کن.
صفحه هائی که از سایت مشخصی هستند را منع کن.
جستجو را به صفحه هائی که در زبان مشخصی هستند محدود کن
همه صفحه هائی که به صفحه وب داده شده وصل هستند را پيدا کن
صفحه های وبی که به صفحه وب داده شده مربوط هستند را پيدا کن

صفحه جستجو ‌پيشرفته گوگل، اعمال کردن خواص متعدد را به پژوهشتان را آسانتر می کند.

جستجوي تصاوير

جستجوي تصوير در Google با داشتن بيش از 250 ميليون تصوير قابل مشاهده در فهرست خود، جامعترين مجموعه در کل وب مي باشد.براي استفاده از جستجوي تصوير به صفحه جستجوي پيشرفته و يا http://www.google.com/imghp?hl=fa برويد و عبارتي را در جعبه جستجوي تصوير وارد کنيد و سپس دکمه جستجو را انتخاب کنيد.در صفحه نتايج تصوير کوچک شده را انتخاب کنيد تا روايت بزرگتري از تصوير و همچنين صفحه اي که تصوير در آن قرار دارد را مشاهده کنيد. (يادداشت:براي دسترسي زبان انتخابي شما بايد در صفحه قابليتها انگليسي انتخاب شده باشد.)


تصاويري که توسط سرويس Google Image Search مشاهده مي کنيد ممکن است که کپي رايت داشته باشند.هرچند که شما مي توانيد آنها را از طريق سرويس ما بيابيد و يا مشاهده کنيد، ما به شما هيچ حقي نمي توانيم بدهيم جز حق مشاهده آنها از طريق وب.از اينرو اگر مايل به استفاده از هر يک از تصاويري هستيد که به وسيله سرويس ما پيدا کرده ايد ما به شما پيشنهاد مي کنيم که با صاحب آن سايت براي اجازه استفاده از تصوير تماس بگيريد.

اخطار:نتايجي که با اين قابليت مشاهده مي کنيد ممکن است شامل مطالب مربوط به بزرگسالان باشد.Google فاکتورهاي خاصي را در نظر مي گيرد براي اينکه مطمئن شود که آيا اين تصوير به مورد جستجوي شما مربوط است يا خير. از آنرو که اين روشها کاملا بي اشتباه نيستند ممکن است در بين تصاويري که مي بينيد تصاوير نا مناسبي هم قرار گرفته باشد.

براي اطلاعات بيشتر در مورد اين قابليت لطفا FAQ جستجوي تصوير را بخوانيد.

--------------------------------------------------------------------------------

ترجمه صفحه

Google سد زبان را با قابليت ترجه جديدي (بتا) شکسته است. با استفاده از قابليت ترجمه با ماشين ،Google حالا به انگليسي زبانان قابليت استفاده از بسياري از صفحات غير انگليسي را مي دهد.
اگر جستجوي شما نتايج غير انگليسي داشته باشد يک لينک به صفحه ترجمه شده انگليسي آن در اختيار شما قرار خواهد گرفت.
اگر مي خواهيد چکيده و عنوان اسناد يافته شده برای جست وجوی شمابه انگليسي ترجمه شوند، گزينه ی ترجمه درصفحه ی تنظيمهارا فعال کنيد. با اين کار گوگل به صورت خودکار چکيده وعنوان سندهای يافته شده را به انگليسي ترجمه خواهد کرد.
براي اطلاعات بيشتر در مورد اين قابليت لطفا FAQ ترجمه را بخوانيد.

--------------------------------------------------------------------------------

فايلهاي PDF را پيدا کن.

فهرست سندهايي که گوگل برای پرسش شما مي يابد، اکنون فايلهای PDF.را نيز دربرمي گيرد. نوشتار اين فايلها به هر زبان و خطي که باشد، بدون وابستگي به سيستم عامل، مرورگر و فونت، به صورت کامل در نرم افزار ادوبي آکروبات نمايش داده مي شود. گرچه اينگونه فايلها به اندازه ی سندهای HTML رايج نيستند، اغلب اطلاعات ارزشمندی رادربردارند که در ديگر سندها يافت نمي شود.
برای اين که مشخص شود کدام يافته به صورت يک فايل PDF. عرضه شده است، واژه [PDF] به رنگ آبي روبروی عنوان سند درج مي شود.به اين ترتيب خواهيد دانست که برای نمايش اين سند، نرم افزار Adobe Acrobat Reader اجرا مي شود. روی پيوند عنوان سند کليک کنيد تا به فايل PDF. دست يابيد. (اگر نرم افزار آکروبات در رايانه ی شما نصب نباشد، به صورت خودکار به سايت دريافت رايگان اين نرم افزار هدايت خواهيد شد)
در مورد فايلهای PDF. پيوند آشنای"Cached" جای خود را به "نسخه ی متني" مي دهد. نسخه ی متنی رونوشتي از سند پي دی اف است که همه ی اطلاعات صفحه آرايي آن حذف شده است.
اگر نمي خواهيد سندهای PDF. در فهرست يافته های پرسش شما ارايه شوند، کافيست دستور filetype:pdf- را در کنار پرسش خود درون پنجره ی جست وجو درج فرماييد.

--------------------------------------------------------------------------------

پيوندهای ازپيش ذخيره شده

گوگل از هر صفحه يك عكس ذخيره ميكند تا براى زمانى كه صفحه اصلى اگر موجود نبود نسخه پشتيبان داشته باشد. اگر شما برروى لينك Cached كليكى كنيد، صفحه اى را خواهيد ديد كه ما آنرا ضميمه كرده ايم.
وقتى كه صفحه cach شده نشان داده ميشود، اين صفحه داراى يك هدر در بالاى خود است كه در آن قسمت نسخه cach شده را يادآور ميكند. جاهايى كه برجسته شده اند با عث ميشوند تا شما قسمت مورد نظر خود را راحت تر پيدا كنيد.
لينك "ذﺨﻴﺭه شده" براى سايتهايى كه ضميمه نشده اند موجود نخواهد بود، و همينطور اين لينك براى مالكينى كه اين لينك را نخواهند نيز موجود نخواهد بود.

--------------------------------------------------------------------------------

صفحات مشابه

وقتى شما برروى Similar Pages براى ديدن نتيجه يك جستجو كليك كنيد، گوگل به صورت خودكار صفحات مربوط را براى رسيدن به نتيجه اكتشاف ميكند.
لينك "صفحات مشابه" استفاده هاى زيادى دارد. تگر شما محتوى سايت خاصى را در نظر داريد، ولى ميخواهيد كه آن بيشتر خواسته هاى شما را براورده كند، اين لينك ميتواند سايتهاى مشابه به نسبت موضوع شما را نيز ارايه كند.
گوگل صفحات متعددى را براى ميليونها صفحات وب پيدا ميكند. البته چيزى كه مهم است اينست كه صفحه اى كه با موضوع شما درخور باشد پيدا شود. براى مثال، گوگل ممكن است قادر به پيدا كردن صفحات مربوط به home page شخصى شما نباشد، اگر اين صفحات حاوى اطلاعات مربوط به صفحه اصلى نباشند.

--------------------------------------------------------------------------------

كشف كنيد كه چه كسانى به شما لينك هستند

بعضى كلمات، وقتى با يك دونقطه دنبال شوند، يك معناى ويژه اى را براى گوگل خواهند داشت. يكى از ىشترين كلمات براى گوگل عملگر :link است. پرسش link: به شما مقصد URL را نشان ميدهد. براى مثال، link:www.google.com به شما تمام صفحاتى را كه به گوگل لينك هستند را نشان ميدهد. شما در مقابل اين عملگر فقط ميتوانيد آدرس اينترنتى بنويسيد نه موضوع جستجوى خود را.

--------------------------------------------------------------------------------

منحصر كردن به دامين

بعضى از كلمات به همراه يك دونقطه برا گوگل معناى بخصوصى را دارند. يكى از اين كلمات عملگر site: است. اين كلمه به همرا آدرس دامين در جلوى آن باعث ميشود تا جستجوى شما فقط در دامين يا سايت معين شده باشد.

--------------------------------------------------------------------------------

يا شانس يا اقبال!!

دكمه "I'm Feeling Lucky" شما را مستقيما به اولين صفحه وبى كه گوگل براى چستجوى شما برگردانده است ميبرد. در اين حالت شما نتايج ديگر حاصل آمده از جستجوى خود را ديگر نميبينيد. اين حالت معمولا در زمانى استفاده ميشود كه شما عجله داشته و فقط نتيجه بدست آمده براى شما مهم است.
براى مثال، براى جستجوى وب سايت دانشگاه Stanfors، كلمه Stanford را در فيلد جستجو وارد كرده و برروى دكمه "I'm Feeling Lucky" كليك كنيد. سپس گوگل شما را مستقيما به وب سايت رسمى اين دانشگاه در آدرس www.stanford.edu ميبرد.

 

مهیار یوسفیان بازدید : 66 جمعه 15 شهریور 1392 نظرات (0)

علت استقبال از نحوه ساخت ميل در گوگل نحوه ساخت ميل در ياهو رو هم براتون گذاشتم

نحوه ساختن ایمیل در یاهو :

 

1-به سایت یاهو به آدرس  http://www.yahoo.com/  مراجعه نمائید .

 

2- روی گزینه Mail واقع در بالای صفحه وب سایت  yahooکلیک نمائید .

 3- کادری ظاهر می شود روی ok کلیک نمائید .

 

توصیه مهم : هر جا چنین کادری مشاهده کردید روی ok کلیک نمائید چو ممکن است به دفعات با این کادر روبرو شوید .

 

روی گزینه sign up کلیک نمائید .

 4- صفحه ای باز خواهد شد برای راحتی کار در ادامه ابتدا بدون این که چیزی در کادرها بنویسید مطابق شکل از کادر مربوطه گزینه  Asia را انتخاب نمائید پس از این کار صفحه دوباره ظاهر خواهد شد که به راحتی مطابق موارد یاد شده کادرها را پر نمائید .

 

( به ترتیب از بالا به سمت پایین )

 

1- نوشتن یک نام دلخواه اگر خواستین نام واقعی خود را بنویسید (البته به انگلیسی )

 

2- نوشتن نام فامیل با توجه به موارد کر شده در بالا (لزومی ندارد نام واقعی را بنویسید)

 

3- انتخاب یکی از گزینه های male و یا famle

 

4- نوشتن یک نام برای ایمیل در نوشتن نام ایمیل به موارد زیر توجه کنید : 1- یاهو به حروف برگ و کوچک حساس نیست 2- در بین نام انتخابی نباید فاصله باشد اما می توان از نقطه و یا خط فاصله -  استفاده کرد 3- بعد نوشتن نام حتما قبل از ادامه کار با فشار دادن کلیدی که بعد از نوشتن نام در زیر این کادر روشن می شود از با ارزش بودن نام انتخابی مطمئن شوید 4- در صورت مشاهده پیغام وجود آیدی به این نام سعی کنید با گذاشتن عدد و یا نقطه و یا خط فاصله آیدی خود را ثبت نمائید .

 

5- نوشتن پسورد حداقل شش کاراکتر

 

6- تکرار پسورد

 

7- انتخاب یک سوال

 

8 – پاسخ به سوال انتخابی

 

9- نوشتن روز تولد (لزومی ندارد صحیح بنویسید) مثلا : 22   march    1980

 

10- کد شهر

 

11- انتخاب کشور در اینجا iraq

زيرا سايت ياهو به ايرانيان خدمات نميده

 12- نوشتن یک ایمیل به دلخواه لزوما برای پر کردن کادر نه چیز دیگر حتی میتوانید این ایمیل(myname@hotmail.com) یا هر ایمیل دیگری را با پسوند @hotmail.com استفاده نمائید .

 

13- کد داخل پنجره را در کادر پایین آن بدقت وارد نمائید .

 

14- پس از تکمیل فرم در آخر بر روی کلید Iagree کلیک نمایید.

 

 

و اما در آخر اگر تمام کارها را درست انجام داده باشید یک پیغام با مضمون اینکه ایمیل شما در یاهو ثبت شده است نمایان می شود در غیر این صورت هر کدام از کادرها را که به اشتباه پر کرده باشید در صفحه بعدی ظاهر میشود این بار با دقت کادرها را پر کرده دوباره کد را در کادر مربوطه نوشته و موافقت خود را با فشردن کلید submit  و یا Iagree اعلام نمائید.

 

 نکته : برای ورود با ایمیل خود دوباره مراحل 1 و 2 و 3 را دنبال کنید اما این بار در کادر در صفحه ظاهر شده ابتدا آیدی خود (آدرس ایمیل بدون @yahoo.com را نوشته و در کادر پایین پسورد خود را بنویسید و سپس کلید Sign in را فشار دهید .

 مشکلاتتون رو در ساخت ایمیل در قسمت نظرات مطرح کنید حتماً پاسخ اونها رو دریافت خواهید کرد .

مهیار یوسفیان بازدید : 84 جمعه 15 شهریور 1392 نظرات (0)

Google


این مطلبو برای دوستانی گذاشتم که با ساختن ایمیل در گوگل مشکل دارن و یا طریقه ساخت ایمیل در گوگل رو نمی دونن.

1- به آدرس http://mail.google.com/ و یا http://www.gmail.com/ وارد بشید

2- بر روی Sign up for Gmail کلیک کنید

3- در قسمت First name و Last name نام و نام خانوادگی رو وارد میکنید و در قسمت Desired login name نام کاربری رو که می خواهید رو وارد میکنید(نکته : از _ و یا - نمی تونید استفاده کنید و اگر می خواهید فاصله بگذارید از نقطه(.) استفاده کنید

4- پسوردتون رو توی دو کادر بعدی وارد کنید. پسورد باد حداقل 8 کاراکتر باشه

5- در قسمت Security question یک سوال رو انتخاب کنید و یا آخرین گزینه رو انتخاب کنید و سوال رو خودتون تایپ کنید و جواب سوال رو هم در قسمت Answer وارد کنید.

6- در قسمت Secondary email اگر ایمیل دیگه ای در هرسایتی دارید رو میتونید توی این قسمت وارد کنید

7- در کادر آخر هم عبارتی را که در عکس بالای کادر میبینید وارد کنید

8- بر روی I accept. Create my account کلیک کنید.

مهیار یوسفیان بازدید : 69 جمعه 15 شهریور 1392 نظرات (0)

مطالب مربوط به ارسال رايگان پيام كوتاه از طريق اينترنت هميشه طرفداران زيادي را مجذوب خود مي كند .

اگر بازديد كننده هميشگي سايت شاهوار باشيد حتما مي دونيد كه تاكنون به طور مفصل به معرفي دو سايت (يكي ايراني و ديگري خارجي) براي ارسال رايگان sms از طريق اينترنت پرداختيم كه جهت كسب اطلاعات بيشتر مي توانيد به لينكهاي مطالب فوق مراجعه كنيد (لينك مطلب اول - لينك مطلب دوم)

اما متاسفانه سايت ايراني فوق الذكر به مرور از مزاياي سايت خود كاست و محدوديتهاي زيادي را شامل خدمات خود ساخت و همچنين سايت دوم هم كه معرفي يك سايت خارجي بود پس از چند ماه ، كليه خدمات خود را براي ايرانيان تحريم كرد .

از آن موقع تا به حال درخواست هاي زيادي براي معرفي يك سايت ديگر داشتيم كه بتوان با استفاده از آن پيام كوتاه ارسال كرد .

اما شايد مهمترين دليل براي عدم معرفي چنين سايتهايي ، عدم رعايت كپي رايت بسياري از سايتها و وبلاگ ها بود كه زحمات زيادي را كه ما صرف جستجو و يافتن اين سايت ها ، بررسي مزايا و امكانات و معايب آن ، توضيحات كامل و آموزش نحوه استفاده و مدت زمان زيادي را كه صرف اين كار نموديم ، را به هدر دادند .

اينبار قصد داريم تا به درخواستهاي بي شمار شما دوستان جواب مثبت دهيم و بار ديگر به معرفي يك سايت خارجي ، جهت ارسال پيام كوتاه رايگان به سرتاسر دنيا بپردازيم .

اميد داريم تمامي همكاران گرامي و وبلاگ نويسان عزيز به جاي كپي برداري از مطلب و درج آن در سايت يا وبلاگخود با نام خود ، لينك اين مطلب را در وبلاگ خود درج كنند .

و اما حالا بريم سر اصل مطلب !

سايتي كه اينبار قصد معرفي آن را داريم ، بار ديگر يك سايت خارجي مي باشد كه خدمات بي شماري را به صورت رايگان در اختيار شما قرار مي دهد .

از مزیت های جالبي كه اين سايت داره ، ميتوان به موارد زیر اشاره کرد :

  • ارسال اس ام اس از طرف گوشي خودتان !
  • اس ام اس هایی بدون تبلیغات
  • ارسال اس ام اس به سراسر جهان
  • امكان ارسال پيام كوتاه در زمان و تاريخ مشخص
  • اطلاع از وضعیت پیامهای ارسال شده یا Delivery Report
  • امکان اضافه کردن دفترچه تلفن
  • امكان ارسال پيام گروهي
  • امکان کسب اعتبار از طریق ارسال دعوت نامه برای دوستان خود
  • مديريت پيامهاي ارسال شده

 

براي اطلاع از توضيحات بيشتر و معرفي سايت و همچنين آموزش كامل ثبت نام ، ادامه مطلب را دنبال كنيد …

ارسال اس ام اس از طرف گوشي خودتان ! :

اگر تا به حال از طريق اينترنت اقدام به ارسال پيام كوتاه كرده باشيد ، حتما ديده ايد كه اس ام اس هاي ارسالي شما از طرف شماره اي شبيه ۳۰۰۰۷۹۸۵ و يا گزينه هاي مشابه ارسال ميشه كه شماره شركتي است كه از خدمات پيام كوتاه استفاده مي كنيد .

و هميشه SMSهاي شما از طرف آن شركت ارسال مي شود .

اما سايتي كه قصد معرفي آن را داريم به شيوه اي باور نكردني ، اس ام اس را از طرف گوشي شما ارسال مي كند …..دقيقا مثل اينكه شما با گوشي خودتان اقدام به ارسال SMS كرده ايد …. طرف مقابل شماره ارسال كننده را شماره موبايل شما خواهد ديد …. نه ۳۰۰۰۰ و غيره ….

اين موضوع براي من خيلي جالب بود … مزيت ديگر اين سايت اينه چون اس ام اس رو از طرف گوشي شما ارسال مي كنه اگر طرف به اس ام اس شما جواب بدهد جواب آن به دستان خواهد رسيد در صورتي كه در ديگر سيستمها به دليل استفاده از شماره هاي شركتهاي ارسال اس ام اس ، پيام در صورت جواب داده شدن به دست شما نمي رسه !

اس ام اس هایی بدون تبلیغات :

مزیت دوم و بسیارعالی این سایت ، ارسال sms هایی بدون تبلیغات است …. که مطمئنا میتونه جالب باشه . شما خودتون سايتي رو سراغ داريد كه بدون هيچ تبليغي بتونيد اس ام اس رابگان باهاش بزنيد ؟ مطمئنا نه !

اما اين سايت پيام هاي شما را بدون تبليغات ارسال مي كند !

ارسال اس ام اس به سراسر جهان :مزیت دیگر این سایت امکان ارسال اس ام اس به تمامي كشورهاي جهان است … (دقیقا برعکس اکثر سایتهای ایرانی که تنها امکان ارسال پیام کوتاه رو فقط برای ایران دارند) .


اطلاع از وضعیت پیامهای ارسال شده یا Delivery Report:

یکی دیگر امکانات جالبی که این سایت به شما ارائه می دهد ، امکان اطلاع از وضعیت پیام (Delivery Report) می باشد . توجه داشته باشید که پیامی که در همه سایتها مبنی بر ارسال موفقیت آمیز پیام شما ، پس از ارسال به نمایش در می آید به معنای Delivery Report نمی باشد بلکه آن پیغام تنها شما را از ارسال موفقیت آمیز پیام به سرور سایت مطلع می کند ، نه گزارش پیام رسیده به شخص .

به خاطر همین موضوع است که مثلا شما در سایتی اقدام به ارسال sms می کنید و سایت نیز به شما پیغام می دهد که پیام شما ارسال شده است در حالی که به دليل بروز مشكلاتي ،هیچ وقت آن پیام به دست دوستتان نمی رسد ! (مشکلی که حتما به آن برخورد کرده اید) . همچنین اگر پیام شما با موفقیت ارسال شود ولی مثلا مشترک مورد نظر در دسترس نباشد و یا گوشی فرد موزرد نظر خاموش باشد . تنها هنگامی که فرد اس ام اس را مشاهده کند به شما اطلاع می دهد که پیام شما به دست وی رسیده است . تا کنون من تنها در یک سایت ایرانی دیده بودم که Delivery Report خودشو فعال کرده بود .


امکان اضافه کردن دفترچه تلفن

با استفاده از این قابلیت قادرید تا شماره دوستان و آشنایان خود را وارد کرده تا هنگام ارسال SMS برای آنها نیازی به حفظ شماره موبایل و تایپ شماره های آنها نداشته باشید . البته این بخش در اکثر سایتهای ایرانی و خارحي ارائه دهنده SMS نیز وجود دارد .


امکان کسب اعتبار از طریق ارسال دعوت نامه برای دوستان خود :

حتما برای شما نیز این سوال پیش آمده که چه مقدار پیام کوتاه می توان با این سایت ارسال کرد . شما پس از ثبت نام قادر به ارسال تعداد محدودی پیام کوتاه می باشید اما نگران نباشید ، شما می توانید با ارسال دعوت نامه برای دوستانتان برای خود اعتبار کسب کنید . پس زياد نگران نباشيد … خدا بزرگه ….

همچنين قادريد تا در هر لحظه ليست كساني كه دعوت نامه شما را دريافت كرده و در سايت ثبت نام كرده اند را به همراه اعتبار جايزه خود بابت معرفي دوستتان به اين سرويس مشاهده كنيد .

امكان ارسال پيام كوتاه در زمان و تاريخ مشخص :

يكي ديگر از مزيتهاي جالب اين سايت اينه كه شما مي تونيد يك پيام را هم اكنون ارسال كنيد ولي در زمان و تاريخي مشخص به دست دوستتان برسد !

مثلا فرض كنيد مي خواهيد به مناسبت جشن تولد دوستتان ، يك پيام كوتاه براي وي ارسال كنيد تا در هنگام جشن تولد ، مشاهده كند …..مطمئنا وقتي در كنار دوستتان نشسته ايد و موبايلي نير در دستتان نيست و دوستتان SMS شما را دريافت مي كند ، تعجب خواهد كرد ….

همچنين مي توانيد پيامي را براي نيمه هاي شب براي دوستتان ارسال كنيد تا وي را از خواب بيدار كنيد ! در حالي كه همان موقع شما در خواب هستيد !

و هزاران فكر خفن ديگه كه خودتون بهتر مي دونيد … (دو نقطه دي)


امكان ارسال پيام گروهي :

يكي ديگر از قابليتهاي جالب اين سايت امكان ارسال يك پيام براي تعداد زيادي از دوستانتان است ، مطمئنا اين بخش هنگام ارسال پيامهاي تبريك (مثل سال نو) و يا ارسال پيام هاي كوتاه تبليغاتي به دردتون مي خوره .

مديريت پيامهاي ارسال شده :

در بخش ديگري كه در سايت فوق قرار دارد ، قادريد تا آرشيو كامل پيام هاي ارسال شده را مشاهده كنيد .

همچنين وضعيت Delivered Report پيام هاي كوتاه كه قبلا در مورد آن توضيح داديم نيز در همين بخش قابل مشاهده است .

جهت ثبت نام در اين سايت كافي است ابتدا بر روي اين لينك كليك كنيد.

حال با صفحه اي مشابه صفحه زير مواجه خواهيد شد كه جهت مشاهده سايت به زبان انگليسي مي بايست بر روي دكمه اي كه به منظور تغيير زبان سايت به انگليسي قرار داده شده است كليك كنيد :

راهنماي ارسال رايگان اس ام اس - تصوير 1

سپس زبان سايت ، انگليسي شده و جهت ثبت نام لازم است بر روي لينك ثبت نام كه با عنوان Sign Up مشخص شده است ، كليك كنيد .

راهنماي ارسال رايگان اس ام اس - تصوير 2

حال در صفحه موجود لازم است فرم ثبت نام را پر كنيد كه به شرح هر كدام مي پردازيم :

راهنماي ارسال رايگان اس ام اس - تصوير 3

۱- در قسمت اول نام و نام خانوادگي خود را تايپ كنيد ، دقت كنيد اين نام مي تواند جعلي يا نام مستعار خودتان باشد اما حتما بايد شامل دو قسمت باشد :

مثلا : hamed safa يا shahvar net و كلماتي مثل shahvar و يا hamed به تنهايي قابل قبول نيستند .

۲- در قسمت شماره ۲ مي بايست يك ايميل معتبر از خودتان را وارد كنيد ، دقت داشته باشيد ، اين سايت يك كد فعال سازي به ايميلي كه درج كرديد خواهد فرستاد كه براي ادامه ثبت نام به آن نياز خواهيد داشت ، ۱پس حتما يك ايميل معتبر وارد كنيد .

۳- در قسمت شماره ۳ مي بايست يك كلمه عبور براي خود انتخاب كنيد و در كادر بعدي نيز همان را تكرار كنيد .

۴- در قسمت شماره ۴ كشور ايران را انتخاب كنيد .

۵- در قسمت شماره ۵ مي بايت شماره موبايل خود را بدون ۰ اول آن درج كنيد ، به طور مثال اگر شماره موبايل شما ۰۹۱۲۱۲۳۴۵۶۷ باشد مي بايست در كادر فوق ۹۱۲۱۲۳۴۵۶۷ را تايپ كنيد . دقت داشته باشيد اين سايت تنها براي مشتركين اپراتور اول قابل پشتيباني است ، لذا چنانچه از سيم كارت هاي اپراتورهاي ديگر از قبيل ايرانسل يا تاليا استفاده مي كنيد ، قادر به ثبت نام و استفاده از امكانات اين سايت نمي باشيد .

۶- در بخش شماره ۶ مي بايست سن خود و جنـ‌‌ـــ‌سيت خود را انتخاب كنيد .

با كادر Possible comments كاري نداشته باشيد .

۷- در بخش شماره ۷ مي توانيد ابتدا تعيين كنيد كه اگر تنها ۱۰ اعتبار داشتيد يك ايميل براي شما اتوماتيك ارسال شود كه ضروري به نظر نمي رسد و بهتر است اين گزينه را انتخاب نكنيد .

اما قسمت I unconditionally accept The terms of use by submitting this form را جهت پذيرفتن شرايط سايت حتما مي بايست انتخاب كنيد (به اصطلاح تيك بزنيد) .

سپس بر روي دكمه Submit كليك كنيد .

حال با پيغامي مواجه خواهيد شد كه به شما اطلاع مي دهد ، ثبت نام شما انجام شد و جهت اتمام مراحل ثبت نام لازم است تا بر روي لينكي كه به ايميل شما فرستاده شده است كليك كنيد .

پس منتظر چي هستيد ؟

وارد اكانت ايميل خود شويد و ايميل مبوطه را بازگشايي كرده و بر روي لينك ارسالي كليك كنيد (در صورتي كه با مراجعه به ايميل خود آن را در Inbox نيافتيد ، شاخه Bulk يا Spam ايميل خود را نيز چك كنيد) .

سپس اكانت شما فعال مي شود .

پس از ورود به حساب كاربري خود ، مي بايست شماره موبايل خود را در كادري ، بار ديگر وارد كرده و تاييد كنيد تا يك كد فعال سازي به موبايل شما ارسال گردد . سپس كد مورد نظر را در كادر مورد نظر تايپ كرده و ديگه هيچي !

از امكانات سايت لذت ببريد .

ورود به صفحه ثبت نام

دقت داشته باشيد همان طور كه قبلا توضيح داده شد ، فقط عزيزاني كه از اپراتور اول تلفن همراه استفاده مي كنند قادر به ثبت نام در اين سايت هستند …

 

مهیار یوسفیان بازدید : 68 جمعه 15 شهریور 1392 نظرات (0)

این‌بار چند ترفند مخفی از این مرورگر تازه به دوران رسیده گوگل را با هم بررسی می‌کنیم.

بدین منظور:
ابتدا Google Chrome را اجرا نمایید. سپس عبارات زیر را در نوار آدرس مرورگر وارد نمایید و Enter بزنید تا هر صفحه مخفی برایتان باز شود.

about:internets
یکی از قدیمی‌ترین اسکرین سیورهای ویندوز، در دل کروم!
دقت کنید این اسکرین سیور به شرطی اجرا می‌شود که فایل sspipes.scr در پوشه Windows\System32 موجود باشد.

about:memory
فضای اشغال شده رم توسط مرورگرهای در حال اجرا.
اگر به فرض شما مرورگر فایرفاکس را هم همزمان اجرا کرده باشید میزان فضای استفاده شده از رم توسط این برنامه را نیز مشاهده خواهید کرد. احتمالأ مسئولان گوگل جهت به رخ کشیدن میزان فضای کم استفاده شده کروم این صفحه را قرار داده‌اند.
همچنین میزان رم اشغالی توسط تب‌های مرورگر نیز موجود است.

about:stats


هیـــــــــــس! این صفحه محرمانه است!
عبارت فوق در بالای این صفحه مخفی به چشم می‌خورد. کلیه فرآیندهای داخلی کروم با ریز اطلاعات هر یک در این صفحه قابل مشاهده است.

about:network
این صفحه جهت عملیات به اصطلاح I/O Tracking به کار می‌رود.
در مرورگر فایرفاکس این کار به وسیله افزونه‌ای به نام Live HTTP Headers امکانپذیر است که کروم آن را در خود جای داده است.
جهت استفاده از آن بر روی دکمه Start I/O tracking کلیک کنید. سپس در یک تب جدید، یک سایت را باز کنید و مجدد به همین تب برگردید تا شاهد نتیجه کار باشید.
لیست کلیه عکس‌ها، اسکریپت‌ها و آبجکت‌های لود شده در آن صفحه را به شکل زنده مشاهده خواهید کرد! واقعأ قابلیت جالبی است.

about:histograms
لیست کلیه فرآیندهای داخلی اجرا شده در مرورگر به شکل نمودارهای هیستوگرام یا متراژی.

about:dns
لیست 10 DNS که بیشترین مشاهده را توسط کروم داشته‌اند در این صفحه مخفی قابل مشاهده است.
جهت غیر فعال کردن آن به Options و تب Under the Hood رفته و تیک گزینه Use DNS pre-fetching to improve page load performance را بردارید.

about:cache
لیست کلیه صفحات و فایل‌های کش شده توسط مرورگر در این صفحه قابل مشاهده است.
در کروم امکان محدود سازی کش وجود ندارد، در نتیجه هر از چند گاهی کش مرورگر را خالی کنید.

view-cache:stats
آمار مربوط به فایل‌های کش شده توسط مرورگر.

about:plugins
کلیه پلاگین‌های نصب شده بر روی کروم در این صفحه لیست شده‌اند. پلاگین‌های نظیر Shockwave Flash ، Real Player و … .

about:crash
پیغام مربوط به زمانی که کروم در هنگام باز کردن یک صفحه Crash می‌کند، با ظاهری جالب قابل روئیت است.

about:hang
این دستور پیش از این که خود یک صفحه باشد یک خراب کننده صفحه است! اگر به هنگام مرور یک صفحه وب این عبارت را وارد کنید، صفحه مورد نظر عملأ یخ می‌بندد و هیچ کاری نمی‌توان در آن کرد.

about:version
ورژن دقیق مرورگر کروم با وارد کردن عبارت فوق قابل مشاهده است.

برگرفته از ترفندستان

مهیار یوسفیان بازدید : 78 جمعه 15 شهریور 1392 نظرات (0)

Yahoo

. به آدرس http://mail.yahoo.com بروید، برای اینکار یا بر روی این لینک کلیک کنید، یا آدرس آنرا به شکل زیر در مرورگر خود وارد کنید.

آدرس را در نوار آدرس مرورگر خود وارد کنید

2. پس از آنکه صفحه ایمیل یاهو کاملا باز شد، بر روی دکمه نارنجی رنگ Sign up for Yahoo که بالا سمت راست صفحه قرار دارد کیلک کنید.

بر روی دکمه Sign up for Yahoo! کلیک کنید

البته اگر فردی (یا خود شما) با کامپیوتری که استفاده می کنید قبلا یک ایمیل یاهو ساخته باشد آنوقت دکمه نارنجی رنگی ظاهر نمی شود و بجای آن شما باید بر روی لینک Sign Up که پایین سمت راست صفحه قرار دارد کلیک کنید. زمانی که شما این مطلب را می خوانید ممکن است جای آن تغییر کرده باشد؛ در هر حال شما باید چیزی شبیه Sign Up را پیدا کرده و بر روی آن کلیک کنید.

بر روی دکمه Sign Up کلیک کنید

3. پس از کلیک بر روی دکمه !Sign up for Yahoo (یا لینک Sign Up) شما به صفحه ای هدایت می شوید که باید مشخصات خود را با دقت در بخشهای مربوط وارد کنید، نگران انگلیسی بودن نوشته ها نباشید، ما تک تک مراحل را همراه هم طی خواهیم کرد:

فرم ثبت نام ایمیل یاهو 3 قسمت اصلی دارد:

- قسمت اول فرم ثبت نام (Tell us about yourself…) از شما می خواهد مشخصات خود را وارد کنید:

روبروی نوشته My Name، نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید.

روبروی نوشته Gender بین دو گزینه Male (مذکر) و Female (مونث) گزینه مناسب را انتخاب کنید.

روبروی Birthday تاریخ تولد خود را (میلادی) مشخص کنید. (اگر تاریخ تولد میلادی خود را نمی دانید، از این برنامه تبديل تاريخ شمسی به معادل ميلادی استفاده کنید.)

روبروی I live in کشوری که در آن ساکن هستید را انتخاب کنید.

ربروی Postal Code، کد پستی خود را وارد کنید (5 رقمی).

نمونه پر شده قسمت اول فرم ثبت نام ایمیل یاهو:

نمونه پر شده قسمت اول فرم ثبت نام ایمیل یاهو

- در قسمت دوم ثبت نام (Select an ID and password)، شما باید برای خود یک نام کاربری و رمز عبور (پسورد) انتخاب کنید. نام کاربری شما (Yahoo ID) مشخصه ای است که از این به بعد برای شناسائی شما استفاده می شود، پس در انتخاب آن دقت کنید.

روبروی Yahoo! ID and Email دو مستطیل را مشاهده می کنید، در مستطیل اولی، نام کاربری موردنظر خود را وارد کنید. سعی کنید نامی با معنی انتخاب کنید که به خاطر سپردن آن کار دشواری نباشد. (برای مثال من ممکن است payamrahmani را انتخاب کنم و اگر موجود نبود، عددی را به آخر آن اضافه کنم). اگر نام کاربری مورد نظر شما از قبل توسط فرد دیگری انتخاب شده باشد،  پیام قرمز رنگ This ID is not available را مشاهده خواهید کرد که باید نام کاربری مورد نظر خود را تغییر دهید. مستطیل دومی هم بخش دوم ایمیل شما خواهد شد، برای این قسمت  شما سه گزینه yahoo.com، ymail.com و rocketmail.com را دارید.

روبروی Password رمز عبوری (پسورد) برای خود انتخاب کنید.

روبروی Re-type Password رمز عبور خود را دوباره وارد کنید.

(رمز عبوری که انتخاب می کنید را در اختیار هیچکس قرار ندهید، در انتخاب رمز عبور از حروف و اعداد استفاده کنید تا رمز عبورتان امن باشد. همچنین سعی کنید در رمز عبورتان از نام خودتان، شماره شناسنامه و موارد مشابه دوری کنید چون نشخیص آنها برای دیگران آسان است)

مستطیل های سبزی که وجود دارند به شما نشان می دهند که رمز عبور شما چقدر امن است، مستطیل های بیشتری که سبز شوند، رمز عبور شما امن تر است. نمونه پر شده قسمت دوم فرم ثبت نام ایمیل یاهو:

نمونه پر شده قسمت دوم فرم ثبت نام ایمیل یاهو

- قسمت سوم (In case you forget your ID or password) بخشی است که شما باید به مواردی پاسخ بدهید. اگر روزی شما نام کاربری یا رمز عبور خود را فراموش کنید، این اطلاعات به شما کمک خواهند کرد که آنها را دوباره به دست بیاورید.

روبروی Alternative Email شما باید یک ایمیل از خود ذکر کنید، اگر در حال حاضر ایمیل دیگری دارید (جیمیل، ایمیل یاهو، لایو، هات میل، …) آنرا در این قسمت ذکر کنید، این ایمیل بسیار مهم است چرا که اگر روزی رمز عبور خود را فراموش کنید و به یاهو اطلاع بدهید، رمز عبور را به این ایمیل برای شما می فرستد. پس فقط اگر به ایمیل خود اطمینان دارید آنرا در این قسمت ذکر کنید.

اما اگر اولین بار است که ایمیل می سازید و ایمیل دیگری ندارید، این قسمت را خالی بگذارید.

روبروی Secutiry Question شما باید یکی از سوالات امنیتی را انتخاب کنید، این قسمت هم در آینده در صورت فراموش کردن رمز عبورتان در بازیابی آن به شما کمک خوهد کرد. یکی از سوالات را انتخاب کنید.

حالا روبروی Your Answer جواب مناسبی انتخاب کنید. اشتباه نکنید! پاسخ مناسب به سوالات به معنی پاسخ صحیح به آنها نیست چراکه در این صورت افراد دیگر ممکن است جواب شما را به راحتی حدس زده و رمز عبور شما را به دست بیاورند. پس پاسخی که در نظر می گیرید باید تقریبا پاسخی نامربوط باشد، آنرا یادداشت کنید و در جای امنی نگاه دارید تا در آینده اگر لازم شد از آن استفاده کنید.

نمونه پر شده قسمت سوم فرم ثبت نام ایمیل یاهو:

نمونه پر شده قسمت سوم فرم ثبت نام ایمیل یاهو

حالا قسمت های اصلی را طی کرده ایم. در قسمت بعد فقط کافیست نوشته داخل مستطیل را روبروی Type the code shown وارد کنید، اگر خواندن نوشته برای شما سخت است Try a new code را بزنید تا نوشته جدیدی ظاهر شود.

در قسمت بعد گزینه ی Do you agree را تیک بزنید:

پر کردن دو قسمت آخر فرم

نمونه کامل فرم پر شده را می توانید اینجا مشاهده کنید.

حالا بر روی دکمه Create My Account کلیک کنید. اگر قسمتی از فرم را اشتباه پر کرده باشید، در همان صفحه میمانید و پیغام خطایی روبروی قسمت مربوطه به شما داده می شود، آن قسمت را اصلاح کنید. اگر با پیغام خطایی مواجه نشوید، به صفحه تبریک برده می شود که بالای صفحه به شما تبریک گفته است (Congratulations). بر روی دکمه Continue که سمت راست صفحه قرار دارد کلیک کنید.

حالا شما در صفحه اصلی ایمیل خود هستید، تبریک می گویم، ایمیل شما ساخته شده است.

حالا می توانید مطلب همه چیز در مورد صفحه اصلی ایمیل یاهو را بخوانید تا با صفحه ای که الآن روبروی شما هست بیشتر آشنا شوید.

مهیار یوسفیان بازدید : 62 جمعه 15 شهریور 1392 نظرات (0)

اضافه کردن سایت های مورد علاقه در مرورگر اینترنت اکسپلورر (Favorites):
برای اینکه آدرسی را که در حال مشاهده آن هستید، به عنوان یکی از سایت های مورد علاقه در لیست مرورگر اینترنت اکسپلورر ذخیره کنید به منوی favorites رفته و بر روی زیر منوی Organize Favorites کلیک کنید و در این قسمت می توانید با استفاده از New Folder پوشه جدیدی در مورد موضوع مورد نظر آن سایت بسازید و آن سایت مورد علاقه را در این پوشه ذخیره کنید 

 به download بروید....

مهیار یوسفیان بازدید : 67 جمعه 15 شهریور 1392 نظرات (0)

. استفاده از علامت *

اگر در عبارت مورد جستجو از * استفاده کنید، گوگل این علامت را با کلمه ای که معمولا در عبارت مورد جستجو یافت می شود جایگزین خواهد کرد. برای مثال اگر عبارت:

best * designs

را جستجو کنید گوگل علامت * را با کلمه هایی که معمولا در این عبارت دیده می شوند جایگزین می کند. نتیجه را در تصویر زیر ببینید:


همانطور که می بینید علامت ستاره با کلمه های : house, of web,Tatto جایگزین شده است. با استفاده از این علامت که به Wildcard هم شهره است می توانید دامنه جستجو را گسترش داده و به نتایج مناسبی دستری پیدا کنید.

 

2. استفاده از علامت ~

استفاده از این علامت بدین معنا است که می خواهید گوگل به دنبال کلمات هم معنی کلمه ای که این علامت قبل از آن استفاده شده نیز بگردد. به عنوان مثال زیر توجه کنید:

 

 

3. استفاده از عبارت Related

برای یافتن صفحات مشابه یک سایت می توانید عبارت Related را قبل از آدرس صفحه مورد نظر خود بیاورید.

 

 همانطور که دید با استفاده از این تکنیک ها نتیجه عبارت جی میل 38 روزه بصورت بالا مشاهده شد.

 

 

 

واژگان راهنما:اموزش جستجو در گوگل.جستجوی بهیه در گوگل.جستجوی بهتر ئر گوگل 3 تکنیک جستجو در گوگل

مهیار یوسفیان بازدید : 65 جمعه 15 شهریور 1392 نظرات (0)

این روزها علاوه بر مشکلات مربوط به کندی و قطعی‌های مکرر اینترنت و مســدود شدن فله‌ای سایت‌ها و وبلاگها و از طرفی دیگر تحریم‌های متعدد سرویس‌های اینترنتی برای ایرانیان ، نتایج نامربوط و اسپم موتور جستجوگر گوگل به مشکلات کاربران فارسی زبان فضای مجازی اضافه شده است.

 

رشد قارچ‌گونه‌ی سایت‌های اسپم و تبلیغاتی و بالطبع نتایج نامربوط و غیرواقعی در موتور جستجوی گوگل ، این روزها به یکی از مشکلات کاربران (خصوصا کاربران فارسی زبان) تبدیل شده است .

 

به نظر می‌رسد گوگل خود باید دست به کار شده و تغییراتی رو در موتور جستجوی خود اعمال کند .

 

اما بیایید تا وقتی گوگل فکری اساسی برای حل این مشکل نکرده است خود ما دست به کار شده و سایتهای مورد نظرمان را از نتایج گوگل حذف کنیم !

 

می پرسید چگونه ؟

برای این کار نیاز به مرورگر گوگل کروم یا فایرفاکس دارید .

در ادامه با نحوه‌ی انجام این کار در هر 2 مرورگر آشنا خواهید شد :

مرورگر Google Chrome :

شاید راحت‌ترین راه استفاده از گوگل کروم و افزونه‌ی جدیدی است که به همین منظور ساخته شده است .

موفق باشید.

ادامه مطلب.....

مهیار یوسفیان بازدید : 72 جمعه 15 شهریور 1392 نظرات (0)

  چند نفر از عزيزان آموزش قرار دادن عكس در پس زمينه ي وبلاگ يا صفحه ي HTML رو درخواست كرده بودن كه من اينجا به صورت كامل براتون توضيح ميدم .

شما براي قرار دادن يك عكس در پس زمينه ي وبتون بايد يه تغيراتي تو تگ <body> بديد . براي اينكار تگ <body> را در  قالب خود پيدا كنيد و اونرو به صورت زير دربياريد :

<body background="Adress Of Image">

كه بايد به جايه Adress Of Image آدرس عكسي رو بزاريد كه ميخوايد بره به پس زمينه ي وب . با اينكار اين عكس در پس زمينه تكرار ميشه .

حالا اگه خواستيد تكرار نشه و يا اينكه عمودي يا افقي تكرار بشه ادامه رو بخونيد :

براي اينكه تكرار نشه بايد تگ بادي به شكل زير در بياد :

<body background="Adress Of Image" style="background-repeat:no-repeat">

همونطور كه ميبينيد با اضافه كردن ميان كد background-repeat:no-repeat براي تكرار عكس مقدار No رو قرار داديم . پس عكس تكرار نميشه .

حالا اگه خواستيد عكس پس زمينه به صورت افقي تكرار بشه تگ بادي بايد به شكل زير دربياد :

<body background="Adress Of Image" style="background-repeat:repeat-x">

براي اينكه عكس فقط به صورت عمودي و زير هم تكرار بشه هم بايد تگ بادي به شكل زير در بياد :

<body background="Adress Of Image" style="background-repeat:repeat-y">

تعداد صفحات : 22

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    بنر وب
      برای تبادل بنر در قسمت 

       feedback اطلاع دهید.

    آپلود , آپلود عكس , آپلود سنتر , آپلود فايل , آپلود دائمي,آپلود موزیک

    آمار سایت
  • کل مطالب : 215
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 11
  • آی پی دیروز : 10
  • بازدید امروز : 28
  • باردید دیروز : 56
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 657
  • بازدید ماه : 868
  • بازدید سال : 2,301
  • بازدید کلی : 45,958
  • کدهای اختصاصی
  • کد نمایش افراد آنلاین
  • GOOGLE RANK

    Page Rank

    Page Rank