loading...
آموزش وبلاگنویسی
مهیار یوسفیان بازدید : 80 جمعه 15 شهریور 1392 نظرات (0)

علت Shutdown  شدن ناگهانی ویندوز XP  :

       برای اینکه بتوانیم دلایل خاموش شدن ویندوز XP  را ببینیم یک ترفند رجیستری وجود دارد که برای ما این امکان را فراهم می کند.

   برای این منظور مراحل زیر را انجام دهید :

ابتدا از طریق منوی Start  و ابزار Run  وارد Regedit شده و مسیر زیر را در آن بیابید :

Hkey_Local_Machine / Software / Microsoft / Windows /

CurrentVersion / Reliability

          در این مسیر متغیر از نوع DWORD  و با نام ShutdownReasonUI  وجود دارد . مقدار این متغیر را از صفر به یک تغییر دهید . و از رجیستری خارج شوید.

         حال اگر از منوی Start  گزینه ی Shutdown  یا همان Turnoff  را انتخاب کنید . می بینید که با پنجره ی همیشگی ویندوز روبرو نمی شوید و یک پنجره ی پیشرفته تر برای شما به نمایش در خواهد آمد. حالا هر زمان کامپیوتر شما خاموش می شود به طور خودکار این گزارش ساخته می شود و می توانید از قسمت Event Viewer  به تحلیل آنها بپردازید تا مشکل را پیدا کنید.

     برای دیدن نتیجه ی گزارش باید مراحل زیر را طی کنید :

   1 – وارد Control Panel  شده و آیکن Administrative Tools  را برگزینید.

   2 – سپس باید روی  Event Viewer  دابل کلیک کنید.

   3 – از این پنجره ، در قسمت راست گزینه ی System  را انتخاب کنید.

   4 – از منوی View  باید گزینه ی Find  را انتخاب کنید و عدد 1074 را در قسمـت Event ID  ا ز  پنجره ی Find  تایپ و در نهایت  Find Next  را بزنید تا نتیجه ی جست و جو را به شماره ی 1074 هدایت کنید.

   5 – با دابل کلیک روی Event ID  می توانید نتیجه ی گزارش را مشاهده کنید.

 

جلوگیری از قطع شدن مودم :

          ارتباط با اینترنت اگر با خطوط تلفن ایجاد شده باشد به دلایل گوناگون قطع و وصل خواهد شد. انجام تغییر کوچکی در تنظیم مودم ،  سسب خواهد شد تا مودم در صورت عدم دریافت علائم مخابراتی از کامپیوتر پس از گذشت  50ثانیه فعال شده  و از قطع ارتباط جلوگیری نماید.

     نتظیمات از ویندوز 98 با Me  :

Control Panel / Modem / General / Properties / Connection / Advanced

سپس در قسمت Extra Settings   کد S10 = 50     را وارد کنید.

    نتظیمات در ویندوز XP  :

Control Panel / Phone And Modem Options / Modem /

Properties / Advanced

           سپس در بخش  Extra Settings  کد   S10 = 50  و یا  S10Z50   را وارد کنید. در صورتی که در قسمت Settings   کد دیگری دیده شود ، کد جدید را باید با تایپ یک کاما ( ‘ )   از کد قبلی جدا کنید.

 

غیرقابل دسترس ساختن اطلاعات شخصی فقط با زدن یک تیک :

          ذکر اینکه جهت انجام کار،  یورز شما حتما باید رمز داشته باشد. و اما نحوی ی انجام این به این صورت است که

          ابتدا باید با حساب کاربری مدیر ( Admin )  وارد سیستم شوید ، روی پوشه ی مورد نظر کلیک راست کرده و ( Properties )  را انتخاب نمائید. سپس برگه ی Sharing  را .   حال مربع کنار گزینه ی Make This Folder Private  را تیک دار نموده و Ok کنید . کار تمام است . حالا فقط شما مجوز ورود به پوشه ی مذکور را خواهید داشت و سایر گروه های کاربری چه User  و چه  Power User  صلاحیت دسترسی به محتویات پوشه ی مذکور را نخواهد داشت.

 

فارسی کردن ساعت ویندوز و تمامی اعداد در ویندوز اکس پی :

          ابتدا  وارد کنترل پنل شوید . روی Regional And Language Op… کلیک کنید و در قسمت Select And Item To Match Its Pre… در مقابل زبان فارسی که قبلا Add  شده ، Customize  را برگزینید. در پائین ترین قسمت یعنی Digit Substitution  از میان گزینه های موجود National  را انتخاب و Ok نمائید.

 

غیر فعال کردن  Dial – Up  خودکار :

          گاهی اوقات هنگامی که با ویندوز کار می کنید ناگهان پنجره ی Dial – Up  خود به خود باز می شود. دلیل این امر آن است که یک برنامه می خواهد به اینترنت متصل شود. با زیاد بودن مقدار برنامه ها و اینکه هر کدام از آنها می خواهند برای به روز شدن یا کارهای دیگر به اینترنت متصل شوند این مساله ممکن است دردساز باشد.بر روی My Computer  کلیک راست کنید و Manage  را انتخاب نمائید. در پنجره ای که باز می شود ، Services And Applications  و سپس Services  را انتخاب کنید. در قسمت راست پنجره ای که باز شده  Remote Access Auto Connection Manager  را بیابید و بر روی آن دو بار کلیک کنید. در قسمت Startup  از میان انتخابهای موجود Disable  را انتخاب کنید.

 

برای ساختن پوشه ی بی نام و یا با نام (AUX) در ویندوزاکس پی :

          اگر بخواهیم پوشه ای  بسازیم کامپیوتر به طور پیش فرض برای آن پوشه نامNew Folder      را  برمیگزیند. حال برای اینکه بخواهیم پوشه ای بسازیم که هیچ اسمی نداشته باشد ( ابتدا باید پوشه ی مربوطه را به صورت (Rename) در آوریم ) سپس کلید Alt را نگه داشته و عدد 255 را وارد میکنیم.

     به طوری که همچنان کلید Alt را نگه داشته ایم پس از وارد کردن عدد 255 کلید Alt را رها میکنیم و پوشه ی مورد نظر بی نام می شود سپس پوشه ی مورد نظر را Enter  میکنیم.

               و حال :

       اگر بخواهیم برای پوشه ای نام Aux   بگذاریم ویندوز این را انتخاب نمیکند. ( چون نام  و پسوند برخی از فایلهای ویندوز با این نام میباشد ). در این صورت ما میتوانیم با استفاده از تغییر نام پوشه ی مورد نظر این کار را انجام دهیم. برای این کار ابتدا پوشه ی مورد نظر را انتخاب میکینم و پس از Rename  کردن آن    ( طبق روش بالا ) کلید Alt را به طوریکه همچنان فشار داده ،  عدد 255 را وارد میکنیم. سپس نام Aux را وارد میکنیم و روی پوشه ی مورد نظر Enter میکنیم.

     نکته : برای تغییر نام با نگه داشتن کلید Alt و وارد کردن عدد 0160 و رها کردن کلید Alt نیز میتوان یک پوشه را  بدون نام کرد.

            یه چیزه دیگه:

        شما میتوانید برای وارد شدن به قسمت Command Prompt و یا MS-Dos از منوی Start  کزینه ی Run را اجرا کرده و در آن حروف CMD را نوشته و سپس Ok  کنید. همچنین  میتوانید با فشردن همزمان کلیدهای Alt + Enter   برنامه داس را به صورت تمام صفحه یا Full Screen  در آورید.

 

حذف کردن پسورد Administrator :

        Control UserPasswords2  : این دستور باید در قسمت Start / Run   تایپ و اجرا گردد.

پس از تایپ دستور Control UserPasswords2 در Run کلید Ok را بفشارید. حال یک کادر محاوره ای باز خواهد شد که میتوان از آنجا پسوردهای Administrator / Guest / User   را پاک و یا برای آنها پسورد تعیین کرد.

           تذکر : لارم به ذکر است که این دستور زمانی اجرا خواهد شد که سیستم شما لیمیت (محدود)

Limit ، نباشد.

 

برخی از دستورهای مهم در Run  :

                 Dxdiag  :

       برای پی بردن به اطلاعات کلی کامپیوتر از جمله کارت گرافیکی(VGA)  ، رم (RAM)  ، سی پی یو (CPU) و ... از منوی Start  گزینه ی Run را برگزیده و در آن حروف Dxdiag   را تایپ میکنیم و Enter  میکنیم. سپس یک کادر مکالمه ای یا کادر محاوره ای باز میشود که میتوان در آن شاهد و ناظر این وقایع بود.

 

           MSConfig :

       اولا این دستور باید در قسمت Start / Run   تایپ و اجرا شود. با این دستور ما می توانیم (البته یکی از ویژگیهایش) برنامه هایی که به هنگام بالا آمدن ویندوز اجرا میشوند مانع از بالا آمدن آنها شویم.پس از تایپ و اجرای کردن این دستور در قسمت Start / Run یک کادر محاوره ای باز می شود که میتوان با رفتن به سربرگ StartUp ، تیک یا تیکهایی که از برنامه های نصب شده وجود دارد را غیر فعال کرد.                 تذکر : به غیر از تیک قسمت ( CTFMON ) .

      سپس Ok میکنیم.  بعد یک کادر محاوره ای کوچک به نام System Configuration باز میشود. که باید در آن  گزینه ی Restart  را برگزینیم تا تغییرات اعمال گردد. در غیر این صورت گزینه ی Exit Without Restart   را برمیگزینیم.

 

            Gpedit.msc :

     این دستور نیز باید در قسمت Start / Run   تایپ و اجرا شود . این دستور برای تنظیمات ویندوز و رجیستری به کار میرود و نیز برای برداشتن و یا پنهان کردن هر چیزی که در ویندوز بخواهیم ، به کار میرود و امکانات دیگر...

 

 

گذاشتن رمز ورود یا  ( Password  )  به هنگام شروع ویندوز اما قبل از رمز Administrator Or User   :

  از مسیر زیر قابل گشایش است :

Start / Run / syskey

       توضیح : پس از اجرا یک کادر محاوره ای باز می شود با نام  Securing The Windows Xp Account Database   . بعد از باز شدن روی  Update  کلیک کنید تا اینکه یک کادر محاوره ای دیگری به نام   Startup Key باز شود. در آنجا گزینه ی  Password Startup  را برگزینید و در کادر Password  و Confirm  پس ورد   خود را وارد کرده سپس Ok  نمائید. دوباره Ok  نمائید. تا عملیات انجام شده ی شما ذخیره گردد. حا ل  برای امتحان ، کامپیوتر خود  را Reset  نمائید تا عملیات انجام داده ی خود را مشاهده نمائید. پس ورد خود را وارد کرده و وارد ویندوز شوید.

   در مسیر زیر قرار دارد :

C:\Windows / System32 / syskey

منظور از  C درایوی است که ویندوز در آن نصب شده است.

 

 

یه چیزی درباره ی تغییر یا مخفی یا بدون نام کردن فایل :

              دقیقا عملیات بدون نام کردن فولدرها و پنهان کردن آیکن آنها را می توانید برای مخفی سازی یک فایل خاص نیز انجام دهید. با این تفاوت که باید در قسمت تغییر آیکن فایل حتما از آیکن تهی   ( Shell32.DLL )  استفاده نمائید.

 

 

معمولی ترین رمزهای پیش فرض  Bios:

J262  –  AWARD_SW  –  AWARD_PW  –  AMI  – 

BIOS  –  PASSWORD  –  SETUP  –  CMOS

و گاهی فشردن کلید  ESC کارساز است.

  گفتنی است که همه ی این رمزها امتحان شده و جواب داده است. نگران چیزی نباشین.

   تذکر:  اگر این رمزها با Bios  شما سازگار نبود می توانید با باز کردن جعبه ی Case  ( البته زمانی که کامپیوتر شما خاموش است . کابل برق را نیز از پریز درآورید).  باتری موجود روی مادربورد را درآورید. و حدود سه ، چهار دقیقه صبر کنید . سپس کامپیوتر خود را بدون قرار دارن باتری روی مادربورد روشن کنید . بعد کامپیوتر خود را دوباره خاموش و کابل برق را نیز از پریز در آورید. حا ل باتری را روی مادربورد سر جایش نصب کنید و جعبه ی Case  را ببندید و کامپیوتر خود را روشن کنید .

خواهید دید که Bios  بدون رمز و تغییرات آن به حالت اولیه باز گشته است.

 

 

عکس گرفتن از Desktop :

          برای این کار تمام پنجره های باز را ببندید .سپس کلیدهای Ctrl + Print Screen  را با هم فشار دهید  و بعد وارد برنامه ی Paint  در ویندوز شوید و از منوی Edit  گزینه ی Paste  را برگزینید و یا می توانید با فشردن هم زمان کلیدهای  Ctrl + v  عمل Paste  را انجام دهید. تصویر Desktop  در صفحه ی باز شده دیده می شود. حال می توانید تصویر مورد نظر را ذخیره  ( Save )  کنید.

 

 

بدست آوردن IP Address  خود و سایرین از Dos :

          بعد از اتصال به اینترنت از منوی Start  گزینه ی Run  را کلیک کرده و در آن Cmd  را وارد کنید. حال برای بدست آوردن Ip خود دستور IPConfig را وارد کنید.

             برای بدست آوردن IP  شخصی که با شما چت می کند و یا هر سایتی که در آن زمان به آن متصل هستید کافی است در زمان برقراری ارتباط با شخص یا سایت مورد نظر ، Netstat –N  را وارد کنید. در این صورت IP  همراه با Port  طرف  مقابل به شما اعلام می شود. بخش State  نیز بیانگر آن است  که آیا ارتباط  همچنان  برقرار است یا خیر.  برای بدست آوردن IP   شخصی  که  به   شما E-mail  ارسال کرده است می توانید در یاهو و در برخی سایتهای دیگر به قسمت Header  در بالای صفحه بروید.

    با دستور IPConfig /All  هم می توانید اطلاعات بیشتری را کسب کنید.

دستور Ping  هم IP  یک سایت را به شما اعلام می دارد. و در داس باید اجرا شود.

طریقه ی استفاده ی آن :

www.yahoo.com  C:\ Ping 

 

 

         

چگونه همه چیز درباره ی رایانه تان را ببینید ؟

         برای این کار در منوی Start  گزینه  Run را انتخاب کنید و در آن عبارت  Msinfo32  را تایپ کنید. مشاهده خواهید کرد که هر گونه اطلاعاتی که در رابطه با رایانه تان « سخت افزار ، نرم افزار و ... » احتیاج داشته باشید در اختیارتان قرار میگیرد.

 

پنج کاربرد جالب با استفاده از کلید Alt  :

1-  برای رسیدن به Properties  کافی است کلید Alt  را پایین نگه داشته و روی فابل مورد نظر ، دابل کلیک کنید.

 2 -  کلید Alt  در هر پنجره ای با یک فشار ، منوهای پنجره را فعال می کند و با ترکیب آن ، با هر کدام از حروف منوها که زیر آن خط کشیده شده ، آن منو را باز می کند.

3 -  در مرورگر اینترنت ، ترکیب Alt + End  شما را به آخرین صفحه ای که مشاهده کردید ، می برد.

4 - همچنین در مرورگر اینترنت اکسپلورر ( IE ) ، ترکیب Alt  با یکی از دو کلید جهت راست و چپ ، عمل Back  و Forward  را انجام می دهد.

5 -  با ترکیب  Alt + Tab  ، شما می توانید پنجره های فعال در ویندوز را جابجا کنید.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    بنر وب
      برای تبادل بنر در قسمت 

       feedback اطلاع دهید.

    آپلود , آپلود عكس , آپلود سنتر , آپلود فايل , آپلود دائمي,آپلود موزیک

    آمار سایت
  • کل مطالب : 215
  • کل نظرات : 2
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 3
  • آی پی امروز : 13
  • آی پی دیروز : 10
  • بازدید امروز : 46
  • باردید دیروز : 56
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 675
  • بازدید ماه : 886
  • بازدید سال : 2,319
  • بازدید کلی : 45,976
  • کدهای اختصاصی
  • کد نمایش افراد آنلاین
  • GOOGLE RANK

    Page Rank

    Page Rank